Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Namijenjeno za... Za proizvođače prozora i vrata

  • Uvod
  • Kalkulator isplativosti
  • Dostupnost
  • Brzina
  • Profesionalan izgled

POSEBAN PROGRAM ZA PROIZVOĐAČE PROZORA I VRATA TE SLIČNIH PROIZVODA

Šaljite ponude za vaše projekte u roku od nekoliko minuta.

Ne treba vam informatičko predznanje, niti velika investicija u skupi program.

Izrada ponuda i računa posebno je prilagođena za proizvođače prozora, vrata, roleta, grilja, garažnih vrata, ograda i sličnih proizvoda kojima je osnovna karakteristika dimenzija, širina x visina.

Velika pomoć pri određivanju prodajne vrijednosti projekta je ugrađeni kalkulator isplativosti koji vam omogućuje brze višestruke kalkulacije i precizno određivanje zarade po dotičnom projektu bez potrebe za mukotrpnim, višesatnim računanjem što će vam značajno uštedjeti vrijeme i eliminirati sumnju u točnost vlastitih izračuna.

JEDINSTVENI KALKULATOR ISPLATIVOSTI PROJEKTA

Jednostavnim promjenama cijena svih stavki te usporedbom nabavnih i prodajnih cijena u mogućnosti ste kontrolirati konačnu zaradu po dotičnom projektu bez obzira na broj stavki koji se nalaze u ponudi.

Ovaj pristup vam štedi vrijeme koje bi inače potrošili na različite izračune i projekcije te omogućava da u svakom trenutku imate kontrolu nad isplativosti projekta.

Brzina izrade ponuda, preciznost izračuna, kontrola isplativosti, ...

Isprobajte besplatno!

DOSTUPNOST UVIJEK I SVUGDJE, MOBILNI URED U VAŠEM DŽEPU

Bez obzira koliko računala imate, bez obzira radi li se o punokrvnom ili slabašnom PC-u, laptopu, tabletu ili pametnom mobitelu, vaše ponude i računi te sve funkcionalnosti programa su vam uvijek na dohvat ruke.

Nema potrebe za mnogobrojnim licencama, kompliciranim instalacijama, skupim održavanjima softvera. Nikakav zastoj, virus ili kvar u hardveru ne može spriječiti pristup vašim dokumentima. Dokumenti se uz maksimalnu sigurnost spremaju na internetu.

Poslovati je uistinu lako!

SLANJE SLUŽBENIH E-MAILOVA S PONUDAMA I RAČUNIMA U SAMO 2 KLIKA

Sve ponude i račune možete poslati klijentu u trenu, bez potrebe za pisanjem maila i prilaganjem ponude ili računa. Jednako tako, po realizaciji, ponudu pretvarate s 2 klika u račun sa svim zakonom propisanim elementima.

Prethodno pažljivo kreirani predlošci ponuda s tipičnim proizvodima i uslugama omogućuju izrazito brzo odgovaranje na najčešće upite.

Sve to možete učiniti i s vašeg pametnog mobilnog telefona, uvijek i svugdje.

Krenite odmah!

PROFESIONALAN, DOPADLJIV IZGLED VAŠIH DOKUMENATA RAVAN NAJVEĆIM TVRTKAMA

Lako prilagodljivo zaglavlje omogućuje implementaciju vašeg vizualnog identiteta sa svim potrebnim, zakonom propisanim elementima!

Uredno redanje stavki ponude u primjerenoj tablici, rezultirat će profesionalnim i dopadljivim izgledom vaših dokumenata ravnim onima najvećih i najboljih tvrtki.

Jednostavno, dopadljivo, lako...

next
prev

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.