Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Blog Niki Dešković Plaćanje PDV-a po naplati (naplaćenoj realizaciji)

Blog

Ovdje pišemo sve što smatramo bitnim za bolju izradu ponuda i računa.

S kojim online agencijama i portalima surađivati?

Napisao - u Internet prodaja u turizmu
  • Veličina slova: Veća Manja
  • Čitanja: 1423
  • 0 Komentara
  • Ispiši

Ovo je pitanje koje me jako često pitaju. I nemam pravi odgovor na njega. Iz jednostavnog razloga što ne samo da ste kao iznajmljivači međusobno jako različiti, već i same agencije se razlikuju u uspješnosti poslovanja na određenoj destinaciji. Tako agencija koja dobro radi na Bolu, ne mora dobro raditi i na Hvaru. A i stvari se mijenjaju. Jako brzo. Ono što je jedne godine točno, već dogodine ne mora biti. A opet ovo je ono što najčešće najviše zanima privatne iznajmljivače i stoga ću dati popis agencija, s kojima možete surađivati. Svaka je u nečemu dobra. A neke su svjetski lideri u određenim područjima. Ima ih specijaliziranih za određeni tip smještaja, a ima i specijaliziranih za određeno tržište.

Kada razmatrate da li surađivati s agencijom specijaliziranom za određeno tržište, pogledajte dolaze li gosti iz te zemlje u vaše mjesto (statistike turističke zajednice) ukoliko im trebate plaćati neke godišnje naknade. 

Nego, da ne duljim, slijedi popis agencija za koje smo iz više izvora čuli preporuke (a za neke od navedenih i pokude) i kontakt web stranice, a vi birajte. :-) Detaljnije informacije (npr. kontakt telefone i linkove za prijavu objekta) o većini od ovih agencija možete saznati u prezentaciji http://www.slideshare.net/nikideskovic/online-agencije-koje-koristiti-i-na-koji-nain

Strane agencije:

Domaće agencije

 Ovaj tekst je u originalu objavljen na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije (www.dalmatia.hr)

0

Osnivač Offeriona i Internet partner d.o.o. (www.internetpartner.hr), gdje se od 2005. bavi razvojem internet tehnologija za turizam.
Više godina sudjeluje i organizira edukacije o prodaji putem interneta u turizmu u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-Dalmatinske županije, lokalnim turističkim zajednicama, Gradom Splitom, Ekonomskim Fakultetom Split, Microsoft inovacijskim centrom, Privatnom srednjom školom Wallner te brojnim sajmovima. Licencirani voditelj turističke agencije.

Komentari

  • Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar

Gost Petak, 14 Prosinac 2018

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.

Naš program za izradu ponuda i računa možete bez obveze u čas isprobati:
 

Isprobajte odmah