Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Blog Niki Dešković Plaćanje PDV-a po naplati (naplaćenoj realizaciji)

Blog

Ovdje pišemo sve što smatramo bitnim za bolju izradu ponuda i računa.

Offerion video broj 1

Napisao - u Nekategorizirano
  • Veličina slova: Veća Manja
  • Čitanja: 2069
  • 0 Komentara
  • Ispiši

S ponosom objavljujemo da smo napravili prvi video o Offerionu, kojim predstavljamo naš koncept i osnovne prednosti Offeriona - programa za mobilnu izradu ponuda i računa.

Kao što ćete vidjeti, ne radi se o uobičajenom "poslovnom" videu. U opuštenoj atmosferi, nadam se da se vidi osnovna ideja koja nas cijelo vrijeme vodi u izradi Offeriona: jednostavnost. Jednostavnost razmišljanja, jednostavnost dizajna, jednostavnost programa. Fokus na bitno Offerionu daje brzinu te vam možemo slobodno reći:

  • oslobodite svoje vrijeme korištenjem Offeriona (i igrajte se :-))

Ali čemu riječi, kad je tu video. Pogledajte i javite nam što mislite.

0

Osnivač Offeriona i Internet partner d.o.o. (www.internetpartner.hr), gdje se od 2005. bavi razvojem internet tehnologija za turizam.
Više godina sudjeluje i organizira edukacije o prodaji putem interneta u turizmu u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-Dalmatinske županije, lokalnim turističkim zajednicama, Gradom Splitom, Ekonomskim Fakultetom Split, Microsoft inovacijskim centrom, Privatnom srednjom školom Wallner te brojnim sajmovima. Licencirani voditelj turističke agencije.

Komentari

  • Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar

Gost Petak, 14 Prosinac 2018

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.

Naš program za izradu ponuda i računa možete bez obveze u čas isprobati:
 

Isprobajte odmah