Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Blog Niki Dešković Plaćanje PDV-a po naplati (naplaćenoj realizaciji)

Blog

Ovdje pišemo sve što smatramo bitnim za bolju izradu ponuda i računa.

Fotografije – najkorisnije ulaganje u internet marketing

Napisao - u Internet prodaja u turizmu
  • Veličina slova: Veća Manja
  • Čitanja: 883
  • 0 Komentara
  • Ispiši

Iako je web stranica osnova internet marketinga i na njoj počivaju brojne marketinške aktivnosti, najvažnija stvar u koju privatni iznajmljivači trebaju uložiti su kvalitetne fotografije smještaja.  Iz jednostavnog razloga - fotografija prodaje. I to ne samo na vlastitim web stranicama već i na stranicama agencije, u brošuri, u oglasu, ...

 
Upravo zato su fotografije najvažnije ulaganje, jer vas prodaju na svim mjestima gdje se i na internetu i na papiru nalazi vaš objekt. Što možete napraviti prije dolaska fotografa? Pripremite se. Pripremite apartmane kao da vam dolaze najdraži gosti. Stavite lijepu posteljinu. Namjestite jastuke da lijepo izgledaju. Kupite bocu vina, kolač, čak i ako to ne nudite gostima, jer uvijek gosti mogu zamisliti da su to sami kupili i donijeli u apartman. Imajte u kući nešto voća, cvijeća, knjigu o vašem mjestu i slične detalje koje fotograf može ukomponirati da fotografije budu privlačnije. Kako možete procijeniti hoće li vam fotograf dobro napraviti posao? Da bi dobili kvalitetne fotografije, odaberite fotografa koji radi kvalitetne fotografije. :-) Pogledajte njihove prethodne radove. Usporedite s primjerima niže i drugim primjerima kvalitetnih fotografija smještaja. Otiđite na stranice boljih hotela, saznajte više o tome kako trebaju izgledati kvalitetne fotografije smještaja. Zahtijevajte da se uloži trud oko vaših fotografija. Vjerujte, ukoliko fotograf kod vas provede ispod sat vremena, teško ćete dobiti kvalitetne fotografije. Nosi li fotograf sa sobom dodatnu opremu (prvenstveno rasvjetu)? 

Kolaz fotografija za internet stranicu
Još samo jedna napomena za kraj. Za dobru prodaju smatram da trebate imati i umjetničke i činjenične fotografije. Prve će možda istaknuti neki lijepi detalj, zadiviti dok druge trebaju prenijeti informaciju o prostoru.

Ovaj tekst je u originalu objavljen na web stranici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije (www.dalmatia-hr.)

0

Osnivač Offeriona i Internet partner d.o.o. (www.internetpartner.hr), gdje se od 2005. bavi razvojem internet tehnologija za turizam.
Više godina sudjeluje i organizira edukacije o prodaji putem interneta u turizmu u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-Dalmatinske županije, lokalnim turističkim zajednicama, Gradom Splitom, Ekonomskim Fakultetom Split, Microsoft inovacijskim centrom, Privatnom srednjom školom Wallner te brojnim sajmovima. Licencirani voditelj turističke agencije.

Komentari

  • Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar

Gost Petak, 14 Prosinac 2018

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.

Naš program za izradu ponuda i računa možete bez obveze u čas isprobati:
 

Isprobajte odmah