Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Blog

Blog

Ovdje pišemo sve što smatramo bitnim za bolju izradu ponuda i računa.

4 ključna faktora za uspjeh online prodaje putem vlastite web stranice

Napisao - u Internet prodaja u turizmu
 • Veličina slova: Veća Manja
 • Čitanja: 746
 • 0 Komentara
 • Ispiši

b2ap3_thumbnail_Cilj_20170412-111740_1.pngUspjeh vaše Internet stranice (a i općenito prodaje putem interneta) počiva na četiri ključna faktora:

 • kvalitetan sadržaj (tekstovi, fotografije, video, izgled stranice)
 • vidljivost (prisutni ste na što više mjesta na internetu - online marketing)
 • imidž (vaša online reputacija)
 • konverzija (stranica vodi ka prodaji, rezerviranju)

 
Svaki od ovih faktora razraditi ću detaljnije u sljedećim člancima, dok bi za sada izdvojio samo najznačajnije preporuke uz njih:

 

 1. Ako se mislite u što ćete uložiti novce, uložite u kvalitetne fotografije. Ljudi su vizualni, fotografija je ta koja prvenstveno prodaje sadržaj stranice. Važno je i to da će vas kvalitetne fotografije bolje prodavati i na stranicama svih vaših partnera (primjerice, ako se bavite turizmom, onda su to agencije i portali s kojima surađujete).
 2. Zaludu vam internet stranica, ako nitko ne zna za nju. Preporuka stručnjaka je da se u marketing ulaže 12% prihoda.
 3. Vaša internet reputacija ne mora odgovarati stvarnoj reputaciji. Odgovarajte na online kritike (pogotovo negativne) što prije.
 4. Ugradite mogućnost direktne kupnje putem vaše stranice ukoliko išta prodajete. U turizmu je to ugradnja rezervacijskog sustava na stranicu koji će gostu ponuditi trenutnu informaciju o zauzetosti i cijeni te mu omogućiti da rezervira vaš smještaj.


  Članak je u originalu objavljen na www.dalmatia.hr

0

Osnivač Offeriona i Internet partner d.o.o. (www.internetpartner.hr), gdje se od 2005. bavi razvojem internet tehnologija za turizam.
Više godina sudjeluje i organizira edukacije o prodaji putem interneta u turizmu u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-Dalmatinske županije, lokalnim turističkim zajednicama, Gradom Splitom, Ekonomskim Fakultetom Split, Microsoft inovacijskim centrom, Privatnom srednjom školom Wallner te brojnim sajmovima. Licencirani voditelj turističke agencije.

Komentari

 • Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar

Gost Ponedjeljak, 22 Listopad 2018

O Internet partneru

 • Lokacija
 • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.

Naš program za izradu ponuda i računa možete bez obveze u čas isprobati:
 

Isprobajte odmah