Ponude i računi

Nalazite se ovdje: Početna Blog Niki Dešković Plaćanje PDV-a po naplati (naplaćenoj realizaciji)

Blog

Ovdje pišemo sve što smatramo bitnim za bolju izradu ponuda i računa.

27 savjeta za Google i Facebook (Poslovni uzlet Split 2015)

Napisao - u Internet prodaja u turizmu
  • Veličina slova: Veća Manja
  • Čitanja: 2257
  • 0 Komentara
  • Ispiši

27 savjeta za Google i Facebook

Pozvan sam održati predavanje na temu digitalnog marketinga, u sklopu projekta "Poslovni uzlet grada Splita" u organizaciji Poslovnog dnevnika. Radi se o besplatnim edukacijama za poboljšanje poslovanja, a u Splitu se održavaju 15.5.2015.

Dati ću konkretne savjete za poboljšanje pozicije vaše internet stranice na Google-u, a dio savjeta vezan je uz način komunikacije na društvenim mrežama. Moći ćete saznati kako učinkovitije (i povoljnije) komunicirati i oglašavati se putem Facebooka i Googlea.

Za slučaj da ne možete doći (a i za podsjetiti se ako dođete), prezentacija je dostupna online na www.slideshare.net/nikideskovic, a cjelokupni program manifestacije imate niže.

 

 

Savjeti za Google i Facebook

Ukoliko prezentaciju gledate na internetu, čitajte napomene (notes), jer ima malo teksta a puno fotografija.

Smatram da su savjeti dobri, skoro pa bez obzira kojim se poslom bavili, jer danas je internet nezaobilazan dio praktički svakog poslovanja. Izdvojio bi jedan od savjeta koji se tiče ponuda i računa, a to je da na upite treba brzo odgovarati, u što se izvrsno uklapa naš program Offerion za brzu izradu i slanje ponuda i računa. Ali da ne duljim, evo programa edukacije:

Poslovni uzlet Split 2015

Jedna napomena, iako su edukacije besplatne za sve sudionike, trebate se prijaviti putem formulara na stranicama Poslovnog dnevnika. Cijeli projekt je pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, a u Splitu ga podupiru i Grad Split i Županija Splitsko-Dalmatinska.

Poslovni_uzlet_2015_Split.jpg

0

Osnivač Offeriona i Internet partner d.o.o. (www.internetpartner.hr), gdje se od 2005. bavi razvojem internet tehnologija za turizam.
Više godina sudjeluje i organizira edukacije o prodaji putem interneta u turizmu u suradnji s Turističkom zajednicom Splitsko-Dalmatinske županije, lokalnim turističkim zajednicama, Gradom Splitom, Ekonomskim Fakultetom Split, Microsoft inovacijskim centrom, Privatnom srednjom školom Wallner te brojnim sajmovima. Licencirani voditelj turističke agencije.

Komentari

  • Još nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar

Gost Petak, 14 Prosinac 2018

O Internet partneru

  • Lokacija
  • O nama


Pon - Pet | 9 - 16
+385.21.339.568

Internet Partner d.o.o.

Svoje djelovanje otpočeli smo kao Booking IT, obrt osnovan 2005. godine sa sjedištem u Splitu, s ciljem pružanja informatičkih usluga u turizmu.
Višegodišnji rad na tom polju rezultira s više proizvoda za online poslovanje. Zbog potreba rastućeg poslovanja 2007. godine oformljavamo tvrtku Internet Partner d.o.o.
Upoznati s različitim poslovnim procesima spoznali smo i mnoge probleme koji muče poduzetnike i tvrtke svih veličina. To iskustvo smo odlučili pretočiti u zanimljive proizvode koji su plod primjene naprednih informacijskih tehnologija s ciljem pružiti svima mogućnost da svoje poslovanje prenesu na Internet.

Naš najnoviji proizvod Izračunko pojednostavljuje i ubrzava kreiranje Vaših najvažnijih dokumenata (ponuda i računa) i dobar je primjer onoga što kao tvrtka nudimo.

Naš program za izradu ponuda i računa možete bez obveze u čas isprobati:
 

Isprobajte odmah